VIKTIG!
Helsemyndighetene og regjeringen har nå forlenget restriksjonene fra 12.mars til å gjelde til over påske, d.v.s. til 14.april. Dette betyr at vi innstiller all møtevirksomhet i kirken (både Gudstjenester og Life-grupper) i denne perioden. Vi vil komme tilbake med ny informasjon etter dette, når vi vet mer om hvordan situasjonen utvikler seg…
Om det blir møter i april vet vi ikke nå, men så snart situasjonen normaliserer seg, vil vi fremkomme med nytt møteprogram, noe vi virkelig ser frem mot.

Vi er med på en felles dugnad for landet og fordi vi bryr oss om hverandre.
Når kirken nå er spredd rundt om i hjemmene er det viktig at vi er bevisst og fokusert på hvem vi er og hva vi er. Være flinke til holde kontakt på telefon og sosiale media, tenke på om det er noe eller noen vi kanskje kunne hjelpe, og at vi fremfor alt holder hverandre oppe i bønn.

Det er ikke kirkebygningen eller lokalet som er kirken, men du og jeg som tror på en levende Kristus Jesus.

Nøl heller ikke med å ta kontakt med oss, vi er her for dere.

Husk å logge dere på Nett- gudstjeneste fra OKS på søndager kl.12.30 (live.oks.no) Til vi høres, ta vare på hverandre.❤️